ד"ר ערן צנציפר

ד"ר ערן צנציפר

רופא שיניים מומחה לשיקום הפה בתל אביב

שיקום הפה - מומחה

5.0
קבע/י תור

שיקום פה מורכב

- שיקום פה מורכב - המלצות וחוות דעת על ד"ר ערן צנציפר

לצפייה בפרופיל מלא של ד"ר ערן צנציפר

לקביעת תור ושאלות כלליות

לשליחת הודעה בוואטצאפ:

Whatsapp Logo

חוות דעת ודירוגים על ד"ר ערן צנציפר

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

ציון כולל של ד"ר ערן צנציפר

5.0

על סמך 48 חוות דעת

הצג לפי סוג בעיה רפואית או טיפול

שיקום פה מורכב (48)

גרגורי צודקוב, תל אביב

5.0

''חבל שבדירוג יש רק 5, הייתי נותן 10 הרופא שלי, ערן אלוף, מקצוען, איש מקסים, רגיש ידי זהב ממליץ מכל הלב ובחום וכבוד רב על הרופא ערן צנציפר.

19.07.2021


דרור נחום, תל אביב

5.0

''מקצועי ורגיש ואחרי שעברתי עשרות רופאי שיניים לגמרי מצאתי מרפאת שיניים שכיף להגיע אליה למרות החששות המובנים.

07.07.2021

סוג טיפול:שיקום פה מורכב

סמדר הדרו, תל אביב

5.0

''אוהבת את ערן ואת לילי🥰🦷🪥

22.06.2021

סוג טיפול:שיקום פה מורכב

Lowell D. Blackman, גבעת שמואל

5.0

''I have been a patient of Dr. Eran Zenzipper for a number of years now. He was the oral surgeon, to be more accurate, the oral rehabilitation specialist, who performed preliminary treatment, including bridgework, prior to the final insertion of implants carried out by another oral surgeon. Given the fact that I am not in my 20s, the procedures that needed to be undertaken were more complex. During the entire process, Dr. Zenzipper explained, with great patience, in English, the step-by-step procedure that he would undertaking, stopping to take questions, rephrasing and simplifying answers as required for a laymen such as myself. Also, importantly, Dr. Zenzipper always provided me with a choice of options, explaining time frames involved, procedures, and costs, one of the obvious issues that one also faces. Last week, I visited his office under the recommendation of Dr. Coby Landsberg, with a problem that needed attention, and Dr. Zenzipper saw me the very next day. He had earlier received several x-rays taken in Dr. Landberg’s office so he was quite familiar with the problem prior to my arrival. And, as usual, as always, he explained what could be done, offering a number of choices and, as in other instances, explaining time frame and procedures. Dr. Eran Zenzipper is extremely knowledgeable, patient, and professional. In addition, he is also very reassuring as one would expect any medical practitioner to be: we all understand that the moment we enter the office of any doctor, dentist, or surgeon, we are in many ways at their “tender mercies”. Their regard for us, as mere human beings, is what in America one calls, “bedside manners”, and it is clearly a vital attitude that a professional creates with a patient that fosters an air of confidence and trust on the part of the patient. Given all of the foregoing, Dr. Eran Zenzipper clearly has earned that trust. He has my highest recommendation as an oral rehabilitation specialist and I offer this freely, without hesitation, and without any reservation whatsoever. Lowell D. Blackman M.A., Columbia University, New York

08.06.2021

סוג טיפול:שיקום פה מורכב

אביב רגב, תל אביב

4.8

''מאוד נחמד ונעים הליכות (גם לילי). מאוד מקצועי ואמין. תמיד זמין לשאלות. עשה לי עבודה מצוינת יפה ואסטתית!!! במקרה לא פשוט. זמן ההמתנה במרפאה כמעט ולא קיים. בדכ גם מוצע כיבוד קל ושתייה. המחיר די יקר ולא לכל כיס. בחלק מהטיפולים היו חלקים לא נעימים שייתכן והיו יכולים להחסך. באופן כללי אני מרוצה, ואמליץ לחבריי.

14.04.2021

סוג טיפול:שיקום פה מורכב

יפית הללי, ראשון לציון

5.0

''שרות אישי וסבלני, לצד שרות מקצועי ביותר עם ידע רחב מאד. שימוש במכשור החדיש ביותר. הרדמה ללא כאבים בכלל. מתאים ביותר למי שנרתע מרופא שיניים. מומלץ מאד בחם .

07.04.2021

סוג טיפול:שיקום פה מורכב

זינה רויטמן, רחובות

5.0

''טיפול מעולה, חדשני, הכי מתקדם. ציון הכי גבוה והכי חשוב טיפול איכותי

09.12.2020


זיוה אור, גבעת עדה

5.0

''רופא סימפטי. נעים הליכות. מסביר כל שלב בעבודתו. הרגשה נינוחה טיפול נעים וחדשני. הבן שלי היה אצלו בטיפול והמליץ עליו. מומלץ!!!! יש לציין את לילי המקסימה. מסייעת במלוא מובן המילה. אפילו מכינה בהמתנה אספרסו. תודה לכם.

14.10.2020

סוג טיפול:שיקום פה מורכב

דורית וילדר, רמת השרון

5.0

''מקצועי ורגיש הפך את הטיפול לחוויה טובה

23.09.2020

סוג טיפול:שיקום פה מורכב

דוד רגב, רעננה

5.0

''מרפאת ד"ר ערן צנציפר - רפואת השיניים במיטבה , תהליך הטיפול היה יסודי מאוד , קפדני , מקצועי ברמה הגבוה ביותר המוכרת לי , הדיים ידי זהב , התוצאה מושלמת , יישר כח . דוד רגב, 7/20

24.07.2020

סוג טיפול:שיקום פה מורכב

...

מדיניות MedReviews

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

לקביעת תור ושאלות כלליות

לשליחת הודעה בוואטצאפ:

Whatsapp Logo

מדיניות MedReviews

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

מדיניות ותנאי שימוש

המידע והתוכן המוצגים באתר זה מיועדים לספק מידע אינפורמטיבי והבעת דעה סובייקטיבית מטעם צדדים שלישיים בלבד הם אינם תחליף לייעוץ רפואי מקצועי ואין להסתמך עליהם כייעוץ כאמור. כל שימוש במידע באתר טעון בדיקה ואימות עם הגורמים הרלוונטיים. השימוש באתר ובתכניו הינה באחריותו הבלעדית והמלאה של המשתמש

MedReviews 2021 © כל הזכויות שמורות.