ד"ר אואנה מאייר

ד"ר אואנה מאייר

מומחית בכירורגיה פלסטית ואסתטיקה רפואית

כירורגיה פלסטית

5.0
קבע/י תור

חוות דעת נבחרות על ד"ר אואנה מאייר

חנה, נס ציונה

5.0

''After consulting with 3 plastic surgeons, I met Dr Oanna Meyer and the first consultation was amazing. She took time to answer all my questions and explain in details about a breast reduction. She was very professional and caring. My surgery was successful and the results are life changing! Dr Oanna Meyer did amazing work I’m so happy that I found her!!!! I highly recommend Dr Oanna, she cares and does amazing work and if I ever need another procedure in the future she is the first surgeon I am coming to! Hands down amazing!!! ❤️❤️

17.03.2021


שלי, קריית שמונה

5.0

''אואנה מאייר היא פשוט הבחירה הכי טובה שעשיתי כל החיים שלי,הרגשתי כל כך נינוחה והיא ידעה לענות על כל שאלה ושאלה הכי קטנה ששאלתי היא מקצועית ויודעת את העבודה שלה כל כך טוב היה לי חוויה כל כך טובה , התוצאה מדויקת סימטרית מושלמת ואפילו יותר ממה שחשבתי ממליצה בענק! ולא מצטערת לרגע.

03.03.2021

סוג טיפול:הגדלת חזה

קרן, תל אביב

5.0

''I was looking to do a breast reduction and lift and after much research and multiple consultations, I felt that Dr. Oana was the perfect fit. I was blown away with how quick and smooth everything went! My recovery was very quick and I although the final results will take time to see, I am EXTREMELY happy with how I look already!!! I went from a size G to a full C.

21.02.2021


מידע כללי על ד"ר אואנה מאייר

תחום ראשי

כירורגיה פלסטית

תחומים נוספים

ניתוחים משחזרים וטיפולים אסתטיים

תאור

ד"ר מאייר הינה רופאה מנתחת, מומחית בכירורגיה פלסטית ואסתטית, בוגרת בית הספר לרפואה בז׳נבה, שווייץ, רופאה בכירה במחלקת כירורגיה פלסטית בבית החולים רמב"ם בחיפה ובעלת קליניקה פרטית לניתוחים פלסטים וטיפולים אסתטיים בתל אביב

נסיון מקצועי

  • רופאה בכירה המתמחה בשחזורי שד במחלקת כירורגיה פלסטית בבית החולים רמב״ם בחיפה.

  • בעלת קליניקה פרטית לניתוחים פלסטים וטיפולים אסתטיים בתל אביב.

  • 2015-2016 קליניקה פרטית במרכז הרפואי Centre Dermatologique de Cornavin, ז’נבה, שוויץ.

  • 2015-2012 מנתחת פלסטית בכירה (Chef de Clinique), המחלקה לכירורגיה פלסטית, בית החולים האוניברסיטאי בז’נבה.

  • השתלמות בניתוחי אף, פרופ’ Hossam Foda, קהיר.

  • השתלמות בשחזורי שד וכירורגיה אסתטית של השד, ד”ר Emmanuel Delay, Centre Léon Bérard , ליון, צרפת.

  • התמחות במחלקת פלסטיקה בבית החולים בילינסון בישראל.

השכלה

  • בית הספר לרפואה בז׳נבה, שווייץ

  • BA - בית הספר לרפואה באוניברסיטה העברית, ירושלים

איגודיים מקצועיים

  • האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ואסתטית- ISPAS

שפות

  • עברית

  • אנגלית

  • צרפתית

  • ספרדית

סוגי טיפולים/ניתוחים

  • ניתוחי חזה: הגדלת חזה / הרמת חזה / הקטנת חזה / שחזור שד / תיקון פטמה שקועה / הקטנת חזה לגברים.

  • ניתוחי גוף: מתיחת בטן / מתיחת זרועות / מתיחת יריכיים / שאיבת שומן / Mommy Makeover / הקטנת שפתיים פנימיות.

  • ניתוחי פנים: מתיחת פנים וצוואר / הרמת עפעפיים / הרמת גבות / ניתוח אף / ניתוח אוזניים.

  • אסתטיקה רפואית: הזרקת בוטוקס, חומצה היאולורונית, טיפולים מתקדמים למרקם העור, כל סוגי הפילינג ומיטב הטיפולים החדשניים בעולם האסתטיקה הרפואית.

מרפאות

רחוב הברזל 9א, תל אביב

מדיה

לקביעת תור ושאלות כלליות

חוות דעת ודירוגים על ד"ר אואנה מאייר

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

ציון כולל של ד"ר אואנה מאייר

5.0

על סמך 136 חוות דעת

הצג לפי סוג בעיה רפואית או טיפול

אנונימי, אנונימי

5.0

''מהרגע שנכנסתי לייעוץ ועד הניתוח ואחריו קיבלתי ליווי מדהים ואישי מד"ר מאייר והצוות. קיבלתי נחת מהידיעה שאני בידיים של המנתחת הטובה והמקצועית ביותר. היה חשוב לי לקבל ליווי אישי ותומך, שהניתוח יביא לי נחת וקבלה עצמית - וקיבלתי את זה ועוד הרבה יותר. אין לי ספק שאם אי פעם אעבור עוד הליך או שמישהו ישאל אותי להמלצה בלב שלם אגיד ד"ר מאייר. מודה לד"ר מאייר ולצוות על הכל, לא יכולתי לקבל יותר טוב.

07.12.2021


שרה איסקוב, רמת גן

5.0

''Amazing Doctor with the most incredible hands. Couldn’t be happier with the results and all attention given by Dr Meyer and her team. Thank you!

15.11.2021


ו.

5.0

''ממליצה בחום רב לכל מי שרוצה להגשים חלום ולעבור ניתוח הגדלת חזה אצל ד״ר אואנה מאייר.🌹 אני מאושרת שבחרתי בה לנתח אותי ולהגשים את החלום שלי. התוצאה מושלמת ❤️

14.11.2021


איילה, גבעתיים

5.0

''רופאה בעלת ניסיון. אמינה. אמפטית. מקצועית ויסודית

02.11.2021

סוג טיפול:שאיבת שומן

Sima, חיפה

5.0

''נתחיל ונאמר כי דר אואנה הינה אישיות מקצועית,נעימה ואמפתית. חוו"ד עניינית ומדוייקת. יחסה לפני במהלך ואחרי הניתוח עונה על כל הציפיות ובחיוך. תוצאה מושלמת. ממליצה מכל הלב. באמת. אם כבר לעשות אז אצל הטובה ביותר.

26.10.2021

סוג טיפול:הגדלת חזה

שרי

5.0

''עברתי אצל הרופאה שני ניתוחים, ניתוח הרמת חזה וניתוח עפעפיים. התוצאות מצוינות, בדיוק מה שאני רציתי, מראה צעיר וטבעי גם של העיניים וגם של החזה. בנוסף הרופאה נעימה, שירותית ומקצועית, הסבירה באריכות על התהליך וערכה עימי תיאום ציפיות הולם. אני ממליצה בחום!

10.10.2021

סוג טיפול:הרמת חזה

אתי, ראשון לציון

5.0

''מקצועית , מקסימה , אדיבה אני נראית 10 שנים פחות , ואין ספק שניתוח הבא זה רק אצלה ממליצה בחוםםם

06.10.2021

סוג טיפול:ניתוח עפעפיים

נועה, רמת גן

5.0

''אין מילים, הבחירה הכי טובה שיכולתי לעשות! החל משלב תיאום הציפיות ועד לשלב הניתוח עצמו, ד"ר מאייר היא מקצועית, נעימה וקשובה לרצונות המטופל. לא יכולתי לבקש תוצאה יותר טובה ממה שקיבלתי. מעבר לכל הציפיות. תודה!

13.09.2021


קסניה, ראשון לציון

5.0

''עשה הרמת חזה. מאוד מרוצה מהתוצאה. יצא יפה מאוד. ממליצה לכולם. אואנה מדהימה

13.09.2021

סוג טיפול:הרמת חזה

עדן, אשדוד

5.0

''הגעתי לד״ר אואנה לצורך ביצוע הגדלת חזה, זכיתי לקבלת פנים חמה ואדיבה מצידה ומצד כל הצוות, מרוצה לחלוטין מהתוצאה !! דיוק והתאמה מושלמת למבנה גוף ובהתאם למה שרציתי. ממליצה בחום !!

04.09.2021

סוג טיפול:הגדלת חזה

...

מדיניות MedReviews

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

לקביעת תור ושאלות כלליות

מדיניות MedReviews

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

מדיניות ותנאי שימוש

המידע והתוכן המוצגים באתר זה מיועדים לספק מידע אינפורמטיבי והבעת דעה סובייקטיבית מטעם צדדים שלישיים בלבד הם אינם תחליף לייעוץ רפואי מקצועי ואין להסתמך עליהם כייעוץ כאמור. כל שימוש במידע באתר טעון בדיקה ואימות עם הגורמים הרלוונטיים. השימוש באתר ובתכניו הינה באחריותו הבלעדית והמלאה של המשתמש

MedReviews 2021 © כל הזכויות שמורות.
מידע כללי חוות דעתפנייהלהתקשר