ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

מומחה קרסול וכף רגל - אורתופד מנתח

אורתופדיה קרסול וכף רגל

4.9
קבע/י תור

חוות דעת נבחרות על ד"ר אורי חדש

אילן אבישג, הרצליה

5.0

''אני ממש מרוצה מהשירות שקיבלתי! ד"ר אורי הוא אדם מקסים, מצחיק, מקצועי והכי חשוב מנתח מעולה :) הכל היה מאוד ענייני ופשוט, ממש ממליצה !

05.04.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי אבישג, תודה על ההמלצה גם את היית פנתרה...צריך 2 לטנגו ראית שניתוח הלוקס ולגוס זה לא סוף העולם ד"ר אורי חדש מומחה ומנתח כף רגל וקרסול

12.04.2021


בן שלומי ניקי, חיבת ציון

5.0

''Dr. Uri Hadash Was recommended to me by a friend. I had no idea how to find a good doctor here but decided to meet him. It took me a year to decide to go ahead with it and I am so happy I did. The surgery was much less difficult than I imagined, and the pain was completely manageable. He was pleasant straightforward and instills a lot of confidence in the results. I highly recommend him and would be happy to talk with anybody about my experience! I hope to go back for my 2nd foot when this one is healed.

04.04.2021


אנטוניוק סבטלנה, הרצליה

5.0

''עברתי ניתול אצל דר' חדש אורי. הניתוח עבר בהצלחה רבה. מאוד מרוצה מהיחס האישי ומקצוענות שקיבלתי מדר' חדש ומזכירו מירב, שליוו אותי לכל הדרך מהחלתה על ביצוע ניתוח עד למעקב וטיפול אחריו.

08.03.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי סבטלנה תודה רבה על ההמלצה החמה. החלמה מהירה ד"ר אורי חדש, מןמחה, מנתח כף רגל וקרסול

29.03.2021


מידע כללי על ד"ר אורי חדש

תפקיד

אורתופד מומחה ומנתח בתחום כף הרגל והקרסול.רופא בכיר, מנהל שירות כף רגל וקרסול, מחלקה אורתופדית ב', בי"ח הלל יפה.

תחום ראשי

כירורגיה אורתופדית

תחומים נוספים

מומחה כף רגל וקרסול

תאור

ד"ר אורי חדש, אורתופד מומחה ומנתח בתחום כף הרגל והקרסול. ד"ר חדש רופא בכיר ומנהל שירות כף רגל וקרסול, מחלקה אורתופדית ב', בי"ח הלל יפה.ד"ר אורי חדש מטפל בבעיות כגון: ניתוחים אסתטיים לתיקון עיוותי כף רגל, בוהן כלובה ,קיבוע מפרקים בקרסול וכף רגל, ארתרוסקופיה של קרסול וכף רגל, קיבוע שברים בקרסול וכף רגל, טיפול בדורבן וגיד אכילס.

צוות המרפאה

  • זימון תורים 054-9095662

נסיון מקצועי

  • השתלמות בניתוחי כף רגל וקרסול, התמחות בניתוחי אסתטיקה של כף הרגל, צרפת - 2010-2011

  • אורתופד מנתח משנת 2003

  • התמחות באורתופדיה, בי"ח הלל יפה, חדרה

  • מנהל שירות כף רגל וקרסול, מחלקה אורתופדית ב', בי"ח הלל יפה.

השכלה

  • בוגר אוניברסיטת סמלוויס (בהצטיינות), בודפשט, הונגריה

איגודיים מקצועיים

  • ההסתדרות הרפואית בישראל

  • איגוד כף רגל וקרסול האמריקני

שפות

  • עברית

  • אנגלית

סוגי טיפולים/ניתוחים

  • תיקוני גיד אכילס

  • כריתת גושים וגנגליון

  • אוסטאוטומיות

  • ארטרוסקופיה ניתוחית קרסול

  • הוצאת פלטה בורג מסמר

  • הלוקס ולגוס, בוהן פטיש

  • כריתת גידול באורתופדיה

  • קיבוע מפרק בכף הרגל והקרסול

  • שיחרור עצב

  • מנתח כף רגל וקרסול

  • תיקוני עיוותים

  • ניתוחים אסתטיים של כף הרגל

  • ניתוחי שברים דחופים בגפיים התחתונות ופציעות ספורט של כף רגל וקרסול כולל ארתרוסקופיה של הקרסול

  • חוות דעת מומחה לבית משפט

  • זריקות פלזמה (PRP)

  • טיפולים בדורבן

  • ניתוחי שחזור רצועות קרסול

  • זריקות PRGF מתקדמות

מרפאות

קניון השכונה הירוקה שר"פ פלוס, רפפורט 3, קומה 11, כפר סבא
מרכז שערי חדרה, יהודי פקיעין 1, חדרה
קניון סינמול (לב המפרץ), הסתדרות 55, קומה 3, חיפה

מדיה

לקביעת תור ושאלות כלליות

לשליחת הודעה בוואטצאפ:

Whatsapp Logo

חברות ביטוח/קופ"ח מולן ד"ר אורי חדש בהסדר

מנורה
כלל
איילון
פרטי
מגדל
AIG
הראל
הפניקס
דקלה
ביטוח ישיר
הכשרה
מכבי זהב
מכבי שלי
לאומית זהב

מהתקשורת

פרופ' רפי קרסו עם ד"ר אורי חדש: מהם שברי מאמץ וכיצד מטפלים בהם

פרופ' רפי קרסו עם ד"ר אורי חדש: מהם שברי מאמץ וכיצד מטפלים בהם

מתוך התכנית "חיים בריא עם פרופ' רפי קרסו" המשודרת בערוץ הבריאות: ד"ר אורי חדש, מומחה לניתוחי כף רגל וקרסול במרכז הרפואי הלל יפה, מסביר מהם שברי מאמץ, מהם המקומות האופייניים לשברי מאמץ, מהם גורמי הסיכון להופעת שברי מאמץ, כיצד מאבחנים אותם וכיצד מטפלים בהם.

חוות דעת ודירוגים על ד"ר אורי חדש

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

ציון כולל של ד"ר אורי חדש

4.9

על סמך 185 חוות דעת

הצג לפי סוג בעיה רפואית או טיפול

אילן אבישג, הרצליה

5.0

''אני ממש מרוצה מהשירות שקיבלתי! ד"ר אורי הוא אדם מקסים, מצחיק, מקצועי והכי חשוב מנתח מעולה :) הכל היה מאוד ענייני ופשוט, ממש ממליצה !

05.04.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי אבישג, תודה על ההמלצה גם את היית פנתרה...צריך 2 לטנגו ראית שניתוח הלוקס ולגוס זה לא סוף העולם ד"ר אורי חדש מומחה ומנתח כף רגל וקרסול

12.04.2021


בן שלומי ניקי, חיבת ציון

5.0

''Dr. Uri Hadash Was recommended to me by a friend. I had no idea how to find a good doctor here but decided to meet him. It took me a year to decide to go ahead with it and I am so happy I did. The surgery was much less difficult than I imagined, and the pain was completely manageable. He was pleasant straightforward and instills a lot of confidence in the results. I highly recommend him and would be happy to talk with anybody about my experience! I hope to go back for my 2nd foot when this one is healed.

04.04.2021


אנטוניוק סבטלנה, הרצליה

5.0

''עברתי ניתול אצל דר' חדש אורי. הניתוח עבר בהצלחה רבה. מאוד מרוצה מהיחס האישי ומקצוענות שקיבלתי מדר' חדש ומזכירו מירב, שליוו אותי לכל הדרך מהחלתה על ביצוע ניתוח עד למעקב וטיפול אחריו.

08.03.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי סבטלנה תודה רבה על ההמלצה החמה. החלמה מהירה ד"ר אורי חדש, מןמחה, מנתח כף רגל וקרסול

29.03.2021


כהן חגית, קרית אתא

5.0

''רופא מקצועי ומקסים מסביר ומדבר בגובה העיניים ממליצה בחום

25.02.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי חגית, תודה רבה על ההמלצה, יאללה תחזקי לריצות. מחכה לנו עוד רגל. את הראשונה עברת כמו ריצת בוקר. החלמה מהירה ד״ר אורי חדש מומחה, מנתח כף רגל וקרסול

27.02.2021


מורד גלי, כפר סבא

5.0

''ד"ר חדש היה ממש מקצועי ואדיב. הסביר בצורה ברורה לאורך כל התהליך והניתוח, ענה לכל השאלות בסבלנות ובצורה נעימה ובהירה שהפיגה חששות.

23.02.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי גלי היה יופי בביקורת, נראה מצויין. תודה רבה על ההמלצה החמה ונתראה בביקורת השנייה. החלמה מהירה ד״ר אורי חדש מומחה כף רגל וקרסול

27.02.2021


ניסים סיגלית, קרית ביאליק

5.0

''שירות נפלא, רופא קשוב, סבלני, חייכן ותומך. הגעתי אליו לאחר ביקור טראומתי אצל רופאים אחרים. יצאתי מחוייכת ואופטימית. מומלץ ביותר!!!

21.02.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי סיגלית תודה רבה על ההמלצה החמה לטנגו צריך שניים החלמה מהירה ד״ר אורי חדש מומחה, מנתח כף רגל וקרסול

21.02.2021


מ.ב., נתניה

5.0

''שלום נותחתי בתאריך 04/02/2021 בבית חולים אסותא אצל דר' אורי חדש יש לציין כי הניתוח שכל כך חששתי ממנו עבר בהצלחה קיבלתי יחס מעולה ומרגיע מהרופא ומענה לכל שאלה . מסביר באופן ברור את תהליך ההחלמה והריפוי ואיך להקל על הכאבים . כואב אולם פחות ממה שחשבתי. תודה לך דר'אורי חדש.

16.02.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי ברכה, תודה רבה על ההמלצה החמה היית גיבורה ואני שמח שנוכחת שהרעש סביב ניתוח לתיקון בוהן כלובה, הלוקס ולגוס, הוא מוגזם ומיותר. החלמה מהירה ונתראה בביקורת השנייה. ד״ר אורי חדש מומחה, מנתח כף רגל וקרסול

16.02.2021


גבאי רחל שמאל, חריש

5.0

''רופא מקצועי,ענייני,קשוב,עונה על כל שאלה היו לי חששות כי זה הניתוח הראשון שלי בהרדמה וד"ר אורי חדש הרגיע והסביר. הניתוח עבר בהצלחה כרגע בהחלמה. צריך להיות קשובים להוראות הרופא כדי לעזור בהצלחת הניתוח.

14.02.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי רחל קלעת בדיוק לנקודה. ההוראות לאחר הניתוח מאוד פשוטות ומי שממלאת אותן מנצחת. תודה רבה על ההמלצה יאללה צד שני החלמה מהירה ד״ר אורי חדש מומחה, מנתח כף רגל וקרסול

16.02.2021


Gilles Attal, Gan Yavne

5.0

''Docteur Hadash a ete tres patient ,il m a expliqué longuement sur l operation.je suis vraiment satisfait de l avoir choisis

11.01.2021


יגר צביה, קרית מוצקין

5.0

''תודה רבה על היחס והטיפול המסור של כול הצוות

10.01.2021

 ד"ר אורי חדש

ד"ר אורי חדש

הי צביה היה נחמד לראות אותך בביקורת 2 היום. נראה מדהים תודה רבה על ההמלצה החמה נתראה בכף הרגל השנייה ד״ר אורי חדש מומחה, מומחה כף רגל וקרסול

16.02.2021


...

מדיניות MedReviews

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

לקביעת תור ושאלות כלליות

לשליחת הודעה בוואטצאפ:

Whatsapp Logo

מדיניות MedReviews

האמון שלכם זה הדבר החשוב ביותר ולכן רופאים לא יכולים לשלם על מנת לשנות או למחוק את חוות הדעת.

מדיניות ותנאי שימוש

המידע והתוכן המוצגים באתר זה מיועדים לספק מידע אינפורמטיבי והבעת דעה סובייקטיבית מטעם צדדים שלישיים בלבד הם אינם תחליף לייעוץ רפואי מקצועי ואין להסתמך עליהם כייעוץ כאמור. כל שימוש במידע באתר טעון בדיקה ואימות עם הגורמים הרלוונטיים. השימוש באתר ובתכניו הינה באחריותו הבלעדית והמלאה של המשתמש

MedReviews 2021 © כל הזכויות שמורות.
מידע כלליחוות דעתצור/צרי קשרחייג/י